Om A Kruse Byg

A Kruse Byg er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde.

Vi løser et væld af forskelligartede opgaver, fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal ud- eller ombygges.

Vores virksomhed har i mange år betjent en fast kundekreds, der med glæde lader os klare de forskellige tømreropgaver, der skal løses i boligen, som årene går.

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen.

Al byggestyring og beregning udføres af Andreas Kruse.

Firmaet arbejder efter gældende lovgivning og benytter sig af solide samarbejdspartnere indenfor rådgivningsbranchen.

A Kruse Byg har ligeledes valgt en bevidst strategi med faste samarbejdspartnere indenfor andre faggrupper i byggeriet som:

• Køkkenleverandør
• Murer
• Elektriker
• VVS

 • Maler
• Smed
• Anlægsgartner m.m.

Med udgangspunkt i eget arbejde samt gode samarbejdspartnere vil vi gerne sikre vore kunder en rigtig løsning samt en god oplevelse fra start til slut
Derfor fremsendes alle overslag og tilbud skriftligt.

Al øvrig dialog foregår som oftest mundtligt på byggepladsen, men følges op med en skriftlig bekræftelse, der sikrer en fælles forståelse både før, under og efter byggeriets afslutning.

Vi ser frem til at udføre netop dit byggeri.

Med venlig hilsen


Andreas Kruse

AAA-Logo

Alle virksomheder ved, hvor vigtigt det er med et godt omdømme. Mindskning af risici er en del af den daglige forretning.
I det arbejde er kreditværdighed en faktor, som er med i en samlet vurdering af leverandører og samarbejdspartnere.

A KRUSE BYG dokumentere stor kreditværdighed og kan dermed anses for at være en pålidelig partner.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.